Gratis webinar Businesscase Duurzaamheid 25 juni 9 uur

  • Font size:

 

FransTimmermans 2 260321 370x230

Door: Marcel Bezemer, Directeur en Partner B2Bsure BV – Risk & Insurance management adviseurs

Vanuit je eigen motivatie of omdat je klanten of je medewerkers het vragen, verduurzamen willen we tegenwoordig allemaal. Maar hoe doe je dit, en belangrijker nog als ondernemer, hoe krijg je dit gefinancierd? 

Sinds kort is B2Bsure aangesloten bij DutchCenter4Growth, een netwerk van bedrijven en zelfstandigen dat Groeibedrijven vooruithelpt naar een volgende fase. In dit kader organiseren we een webinar met als onderwerp ‘de businesscase duurzaamheid’.

Marco Witschge, zelf ondernemer, initiatiefnemer van BespraarGarant en nauw betrokken bij het tot stand komen van het Energie Akkoord is onze hoofdspreker. BespaarGarant is een initiatief van onder anderen Techniek Nederland en MKB Nederland. Marco zal inzoomen op de mogelijkheden die er zijn om als bedrijf te verduurzamen.

Vervolgens zijn er een drietal Break Outsessies:

  • De eerste wordt gegeven door DutchCenter4Growth collega Remco Pouwels met als titel ‘rekenen aan duurzaamheid’. Hier zal een verdiepingsslag gedaan worden op het verhaal van Marco. 
  • De tweede Break Outsessie wordt gegeven door DutchCenter4Growth collega’s Jannieke Lindhout en René Teuwen. Zij bespreken hoe je ervoor zorgt dat, als je verduurzaamt, je hier in je marketing de goede dingen mee doet. 
  • De derde Break Outsessie zal ik zelf voor mijn rekening nemen. Ik zal inzoomen op de verzekerbaarheid tegen brand in combinatie met zonnepanelen. Zie hierover ook een eerder B2Bsure blog van Erik Kriboo van augustus vorig jaar. Ik zal mijn verhaal doen vanuit het bredere risicomanagement perspectief van verduurzaaming. 

Interessant genoeg om wat tijd in te investeren lijkt me. Je kunt twee Break Outsessies kiezen die je wilt volgen. Het is online, we starten om 9h en om 11h ben je weer een heel stuk wijzer. Meld je aan via de bijgaande link. 

Link: Aanmelden Webinar 

 

Modified: