MVO

mvo

B2Bsure haalt haar inspiratie voor MVO uit de SDG (Sustainable Development Goals) die zijn opgesteld door de VN.

Ons MVO statement:

We zijn een inclusieve organisatie die open staat voor nieuwe inzichten en verrassende uitdagingen. Verbinding maken is essentieel voor ons als bedrijf, maar verbinding maken zien we ook in een bredere context. Het is onderdeel van wie we zijn. We maken connectie. Ook voor anderen die dat minder goed zelf kunnen. We helpen mensen en organisaties vooruit door onze kennis en ervaring te delen en door het inzetten van netwerken. We geloven er in dat ‘vriendschap” ons verder helpt. Een vriendschappelijke basishouding naar de wereld om ons heen. Vanuit betrokkenheid, oprechte interesse en compassie.

Veel van ons hebben binnen B2Bsure weer de passie en liefde voor hun vak herontdekt. We weten dat het essentieel voor elk individu is om te doen waar je het beste in bent of waardoor je gedreven wordt. Soms heb je daarbij als organisatie of individu een zetje nodig. Wij helpen anderen door het beschikbaar stellen van ons netwerk, we bedenken oplossingen of we helpen hands-on om verder te komen. Omdat we het mooi vinden om dat te doen.

Binnen B2Bsure heeft iedereen zijn of haar eigen interesses, expertise en netwerk. We respecteren dat en vinden dat dat ons sterk maakt. We helpen elkaar en anderen als we kunnen of als het nodig is. Met elkaar zijn we betrokken en dragen we allemaal ons steentje bij. Door ons bewust te zijn van het effect van ons handelen en door anderen vooruit te helpen. Vanuit lokale initiatieven zorgen we ervoor dat anderen in staat worden gesteld om zelf vooruit te komen. Iedereen binnen B2Bsure is anders en dus zijn ook onze initiatieven onderling verschillend. Iedereen kiest zijn of haar eigen praktische invulling. Dat maakt B2Bsure een waardevol eco systeem. Continue als een onderdeel van ons bestaan.