De Franchise van B2Bsure

B2Bsure biedt zelfstandige risico-professionals een thuis. Dat thuis bestaat uit toegang tot ons netwerk van andere professionals, inkoopmogelijkheden en een gezamenlijke naam om onder te werken. Je wordt ondersteund door collega’s op kantoor.Samen kunnen we grotere opdrachten en klanten aan, zijn we in staat proposities en producten te ontwikkelen en kunnen we elkaar introduceren in de verschillende netwerken.


We werken efficiënt met een lage kostenstructuurwaardoor onze prijs/ kwaliteit verhouding gunstig is ten opzichte van onze concurrenten. Wij bieden klantende keuze uit verschillendeproducten en diensten die we met elkaar beoordelen of ontwikkelen. We zijn wendbaar en leveren wat jouw klant nodig heeft.


In plaats van alles zelf te moeten regelen kun je je als professional bijons direct instappen en je concentreren op je eigen vakgebied en markt. Je kunt daardoor meer doen in minder tijd Je staat er niet alleen voor en kan je eigen competenties verder ontwikkelen. Daarbij houd je de vrijheid die hoort bij het eigen ondernemen en ben je alleen zelf verantwoordelijk voor je succes.


Wat we vragen is dat je een echte ondernemer bent met een eigen specialisme en/ of doelgroep. Je moet in staat zijn een serieus plan te presenteren. Daarbij vinden we de persoonlijke fit van levensbelang, we willen vrienden zijn. Niet alleen met onze klanten maar ook met jou. We gunnen elkaar succes. Dat moeten we jou ook gunnen.


Wil je meer informatie dan kan dat in de vorm van een persoonlijk gesprek.