De Franchise van B2Bsure

B2Bsure biedt zelfstandige risico-professionals een thuis. Dat thuis bestaat uit toegang tot ons netwerk van andere professionals, inkoop mogelijkheden in verschilllende financiële en non-financiële markten, een gezamenlijke naam om onder te werken en ondersteuning vanuit onze kantoororganisatie. Gezamenlijk kunnen we grotere opdrachten en klanten aan, zijn we in staat proposities en producten te ontwikkelen en kunnen we elkaar introduceren in de verschillende netwerken.

Doordat we zeer efficiënt werken en een kostenstructuur kennen die niet te vergelijken is met de overhead van concurrenten, is onze prijs/ kwaliteit verhouding veel beter. Wij bieden klanten de keuze uit verschillende modules die we met elkaar ontwikkelen. We zijn wendbaar en kunnen precies dat maatwerk leveren waar een klant om vraagt.

In plaats van alles zelf te moeten regelen kun je je als professional binnen B2Bsure concentreren op je eigen vakgebied en markt. Je kunt daardoor veel sneller meer doen en meer sneller doen. Je staat er niet alleen voor en kan je eigen competenties verder ontwikkelen. Daarbij houd je de vrijheid die hoort bij het eigen ondernemen en ben je alleen zelf verantwoordelijk voor je succes.

Wat we vragen is dat je een echte ondernemer bent met een eigen specialisme en/ of doelgroep. Je moet in staat zijn een serieus plan te presenteren. Daarbij vinden we de persoonlijke fit van levensbelang. We gunnen elkaar succes. Dat moeten we jou ook gunnen.

Wil je meer informatie dan kan dat in de vorm van een persoonlijk gesprek.