Nieuw verzekeringsmodel

De verzekeringsindustrie heeft het al jaren moeilijk met zijn imago. Door de woekerpolis, hoge provisies en ondoorzichtige producten heeft de sector zijn geloofwaardigheid verloren. We vonden dat het tijd was voor een nieuw model verzekeringsadviseur voor het MKB.

 

Abonnement en/of adviesvergoeding

B2Bsure biedt zakelijk verzekeringsadvies tegen een abonnement en/ of adviesvergoeding. Alle soorten verzekeringen worden geadviseerd en bemiddeld. De gezamelijke inschatting van de werkzaamheden zijn bepalend voor de vergoeding die we afspreken. Voor zowel kleine bedrijven (ZZPers) als voor grote bedrijven is het daardoor interessant met B2Bsure te werken.

 

Lagere kosten voor klanten

Het business model van B2Bsure is gericht op een lage kostenstructuur, wat vervolgens weer ten goede komt aan klanten. We werken volgens het concept van het nieuwe werken ondersteund door een slim CRM systeem. Communicatie gaat zo veel mogelijk via e-mail. Het advies kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Verder worden kosten bespaard door de polisadministratie en afhandeling zo veel mogelijk bij de verzekeraars te leggen. De besparing die wordt gerealiseerd komt ten goed aan de klant in de vorm van meer aandacht en een voordelig abonnement.