Als het om Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen gaat, zijn wij fan van Movir. Behoor je tot de doelgroepen van Movir, dan beschouwen wij de AOV van Movir als de beste van Nederland. Dat vinden wij niet alleen. Movir is al zes keer uitgeroepen alsbeste inkomensverzekeraar door Adfiz (branchevereniging voor financieel adviseurs). De kwaliteit zit niet alleen in de voorwaarden van de verzekering, maar zeker ook in de dienstverlening rond de verzekering, preventie van arbeidsongeschiktheid en de houding ten opzichte van mensen die arbeidsongeschikt zijn of dreigen te worden.

Vaak krijgen wij het verzoek rechtstreeks van klanten, of via Movir, om een Movir-verzekering af te sluiten. Wanneer je je al goed georiënteerd hebt op de verschillenden aanbieders en kiest voor Movir, kunnen wij je een eenvoudiger adviestraject aanbieden, waarin we geen vergelijking maken met andere aanbieders op prijs en voorwaarden. We kunnen deze dienstverlening aanbieden tegen een gunstiger tarief.

Bij ‘Movir only’ krijg je advies over welke variant het beste bij je past maar de opties zijn beperkt tot de mogelijkheden binnen de producten van Movir.

Voor deze 'Movir only' dienstverlening rekenen wij een adviesvergoeding van eenmalig € 450,- en een maandabonnement van € 15,50 per maand administratie kosten.

Geïnteresseerd? Vul dan snel de onderstaande gegevens in.

aov movir

Vul je gegevens in en wij bellen je binnen een werkdag voor vrijblijvend advies.

Aanhef
Vul a.u.b. uw aanhef in
Voornaam
Vul a.u.b. uw voornaam in
Achternaam
Vul a.u.b. uw achternaam in
Adres
Invalid Input
Email
Vul a.u.b. een correct emailadres in
Telefoonnummer
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
IBAN
Invalid Input
Geboortedatum
Invalid Input
Beroep
Invalid Input
Heb je een HBO-, WO- opleiding afgerond
Invalid Input
Urenverdeling
Invalid Input
Hoe lang ben je al zelfstandig ondernemer
Invalid Input
Oprichtingsdatum bedrijf
Invalid Input
Bruto jaarinkomen van de afgelopen drie jaar
Invalid Input
Verzekerd bedrag
Invalid Input
Eigen risicotermijn
Invalid Input
Recaptcha
Invalid Input