Register Makelaar Rolita Hermelijn kiest voor B2Bsure!

  • Font size:

Register Makelaar Rolita Hermelijn kiest voor B2Bsure!

Register Makelaar Rolita Hermelijn kiest voor B2Bsure!


Door: Marcel Bezemer, Algemeen Directeur B2Bsure BV – Risk & Insurance management adviseurs

Rolita Hermelijn, Register Makelaar in Assurantiën, al meer dan 30 jaar werkzaam in de branche en reeds vele jaren actief op de assurantie beurzen is onze nieuwe partner.

Wie is Rolita: “Ik heb 28 jaar gewerkt bij Havelaar & van Stolk BV, een middelgrote makelaar in assurantiën in Rotterdam. Ik ben voornamelijk actief geweest in de zakelijke markt en heb de kennis en kunde om risico’s in te schatten en onder te brengen op de Nederlandse Assurantiebeurs, op Lloyds, in België en Duitsland. Veel expertise heb ik opgebouwd in de transportbranche en met name de binnenvaartcasco markt.”

Waarom heeft zij gekozen voor B2Bsure? “Het is een onderneming die de klant echt centraal stelt. Zij zijn de trusted advisor van de klant. Een van de partners zei tegen mij dat hij een zakelijk intieme relatie heeft met zijn klanten en dat zijn klanten hem vertrouwen mede omdat hij meermaals heeft bewezen hij er altijd is voor hen en voor hen de juiste premies en condities uit de markt haalt. Dit spreekt me aan, het zijn allemaal professionals die hun sporen verdiend hebben in dit vak en nog steeds met veel plezier het vak uitoefenen. Het vertrouwen is groot en dat vind ik ook erg belangrijk. Ik voel me welkom in de club en ik weet dat we met onze ervaring, kennis en netwerk onze klanten verder kunnen helpen.”

Inclusief Rolita zijn wij met 13 partners binnen B2Bsure, meer dan 400 jaar ervaring op het gebied van risico’s en verzekeringen. Rolita is gestart per 13 september 2019 en zij is bereikbaar op 0620391802 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Modified: