Robert Kuijpers - Partner

Waarmee kan ik je helpen?
"Give a man a fish and you’ll feed him for a day, teach a man how to fish and you’ll feed him for a lifetime". Zo kan ik mijn carrière tot op heden het beste samenvatten. Ik houd ervan om op een efficiënte en creatieve manier tot de beste oplossingen voor een probleem te komen – dan kom ik het beste tot mijn recht. Een quick fix is niet mijn stijl, het liefst haal ik het beste in anderen naar boven, zodat we samen zelfs de meest complexe vraagstukken kunnen beantwoorden.

Een vertrouwensband met collega’s, partners en klanten staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Een relatie voor de toekomst, gebaseerd op zekerheid, goed advies en doorzettingsvermogen – dat maakt het verschil.

De laatste jaren heb ik in zeer uiteenlopende branches ruime ervaring op gedaan op het gebied van risico-inventarisatie (strategisch, financieel/administratief/ operationeel, compliance) en verzekeringsadvies.

Ik heb in veel markten gewerkt (leasure, scheepvaart, vervoer, energie, etc.) en heb mij daardoor ontwikkeld tot een ‘generalist met veel specialistische kennis’ die in staat is om ingewikkelde bedrijfsprocessen snel te doorgronden en waar nodig te (her)structureren.