Peter Sinning - Partner

Waarmee kan ik je helpen?

Verzekeren en risicomanagement; ik hou van ervan. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar eigenlijk komt het voort uit mijn grote interesse in hoe organisaties werken en hoe je samen dingen voor elkaar krijgt. Zo kijk ik vanuit mijn vakgebied naar de uitdagingen die er zijn en hoe ik je daarbij kan helpen.

De meeste producten en diensten binnen ons vakgebied (ja, het is echt een ambacht) vind ik interessant. Daarnaast heb ik jarenlang leidinggegeven aan consultancy-organisaties en begrijp hoe strategie, tactiek en operatie met elkaar in verbinding zijn.

Mijn “niche” is het domein van inkomensverzekeringen en dan specifiek het eigen risicodragerschap. Daar komen verschillende disciplines bij elkaar zoals HR en Finance. Ook als je op zoek bent naar oplossingen in de preventieve sfeer, zoals Duurzame Inzetbaarheid, kan ik je goed op weg helpen. Met enige regelmatig geef ik workshops en training op mijn vakgebied.

Daarnaast hou ik van innovatie en het experimenteren met nieuwe trends en oplossingen. In een creatieve denktank kan ik zeker een bijdrage leveren. Iedereen een beetje wakker houden en laten nadenken over wat er gezegd wordt. Dat doe ik graag als klanten zo’n vragen stellen. Of verzekeraars, of wie dan ook.

Ik voel me het meest thuis in grote organisaties. Daar heb je wat meer geduld en organisatiesensitiviteit nodig. Schakelen met verschillende lagen in de organisatie. Zet mij dus vooral in als het gaat om het handig voor elkaar krijgen van dingen. Ik heb ook een relevant netwerk. Ik investeer altijd in lange termijn relaties, dus goede kans dat dat wat jij zoekt, ik kan bieden.