NB Portret Media 3 klein

Waarmee kan ik je helpen?

Ik help zelfstandig ondernemers op een begrijpelijke manier aan goede, betrouwbare en betaalbare voorzieningen of verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Uitgangspunt daarbij is alleen verzekeren wat nodig is, niet meer en niet minder . 

Met betrekking tot AOV  houd ik me niet alleen bezig met ondernemers die gezond zijn, maar begeleid ik ook ondernemers die door hun medisch verleden meer moeite hebben om een passende dekking te vinden.

B2Bsure

Ik ben sinds 2018 als partner aangesloten bij B2Bsure. Dit stelt mij in staat mij te volledig te kunnen richten op het adviseren van klanten, terwijl mijn binnendienstcollega’s mij ondersteunen. Maar B2Bsure is veel meer dan ondersteuning: het is ook een club fijne mensen die niet alleen hun klanten maar ook elkaar verder willen helpen.

Maatschappelijk betrokken 

Ik draag ook graag mijn steentje bij aan de maatschappij. Naast mijn werkzaamheden voor B2Bsure begeleid ik startende ondernemers op gebied van risicobeheer en verzekeringen op het ondernemersforum Higherlevel.nl en ben ik als riskmanager actief voor initiatieven in hernieuwbare energie.

Waarmee kan ik jou verder helpen? 

Je kunt mij als volgt bereiken:

Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Linkedin: NorbertBakker 

Telefoon: 033-7600851