Norbert Bakker - Partner

Waarmee kan ik je helpen?

Ik heb een hele brede interesse en gewerkt in verschillende segmenten. Ik heb 3 aandachtsgebieden waarin ik wil excelleren en waar ik kennis en ervaringen heb om te delen:

Individueel inkomensadvies (AOV) voor zelfstandig ondernemers
Advies, begeleiding aanvraag en begeleiding bij schade van zelfstandig ondernemers. En dan vooral als wat lastiger wordt: bijvoorbeeld als het beroep niet standaard is, er sprake is van een medisch verleden, afwijzing of uitsluiting of als de ondernemer een verplicht sociaal verzekerde DGA is (of dat juist niet wil zijn…). Ik ben ook actief betrokken bij productontwikkeling en procesverbetering bij verzekeraars en initiatiefnemer van een nieuwe belangen-/beroepsvereniging van AOV-adviseurs.

Bedrijfs/beroepsaansprakelijkheid en Cyber(add on) voor ZZP-ers en klein MKB
Ik heb 5 jaar gewerkt voor één van de meest succesvolle online advies- en offerte concepten voor ZZP-ers in Nederland, en wil die kennis en ervaringen ook delen met B2Bsure.

Praktisch operationeel risicomanagement voor het MKB
Iets waar ik je op een later moment graag méér over vertel.

Door mijn achtergrond heb ik daarnaast nog kennis en ervaring met interessante netwerkcontacten op het gebied van automotive : wagenparken, garagepolissen, lease- en verhuurbedrijven en lastig te verzekeren doelgroepen zoals starters en koeriersdiensten.