Erik Kriboo - Partner

Waarmee kan ik je helpen?

Het MKB segment is mijn segment! Sinds de start van mijn carrière voel ik mij thuis bij ondernemend Nederland. Daarnaast kom ik uit een ondernemersgezin en veel van mijn vrienden zijn ook ondernemer. Dat maakt dat ik die taal spreek. De “hands on” mentaliteit spreekt mij in dit segment bijzonder aan.

Met kennis van risico’s en hoe daar mee om te gaan. Met name als het gaat om schadeverzekeringen. Maar ook de risico’s rondom AVG, Privacy en Cyber crime zijn mijn aandachtsgebieden. Naast kennis van de inkoop (Procurement) heb ik veel ervaring opgedaan in het afhandelen van lastige schades. Vooral het juridische aspect vind ik bijzonder leuk. Doorzoeken tot er een oplossing is en dan ben ik heel fanatiek.. Het invreten in polisvoorwaarden en hoe deze te interpreteren.

Naast het zijn van een betrouwbare adviseur heb ik veel gedaan aan kennisoverdracht, les gegeven en Risk Management trainingen verzorgt. Voor B2Bsure heb ik vele blogs geschreven over actuele vraagstukken rondom risico’s (Blog B2Bsure).

Mijn klanten zijn divers. Farmacie, maakindustrie, handel maar ook een filmproductiemaatschappij. Wel allemaal in het segment tot 100 miljoen omzet.