Rolita Hermelijn - Partner

 

Waarmee kan ik je helpen?

Je kunt bij mij terecht voor alle verzekeringen in de zakelijke markt. Mijn specialisatie is verzekeringen in de transportbranche en binnenvaartcasco. Ik breng alle risico’s eerst in kaart en breng ze dan voor jou onder bij verzekeraars. Dit doe ik bij provinciale verzekeraars, maar ook op de Nederlandse Assurantiebeurs, op Lloyds, in Luxemburg, België en Duitsland. 

Als klant kan je er altijd op vertrouwen dat ik er voor je ben en dat ik de juiste premies en condities regel. Dus denk je dat je een lastig risico te verzekeren hebt of een (lastige) schade hebt? Neem dan contact met mij op. Ik zie bijna nooit beren op de weg, samen komen we altijd verder. En wil je iets bespreken op zondagavond laat of vroeg in de ochtend? Geen probleem, je kunt altijd bij me terecht. 

Ik hou van mensen: ik word blij als anderen mij met een glimlach tegemoet treden en oprecht zijn. Het doet me goed als anderen om wie ik geef (collega’s, kinderen, vrienden, klanten) veilig zijn in emotioneel en financieel opzicht. Daarom maak ik ook graag kennis met de persoon achter mijn klant en ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw bedrijf. 

Tot slot: bij brancheorganisatie Adfiz ben ik bestuurslid in het hoofdbestuur en voorzitter van het Zakelijk Overleg. Op deze manier draag ik graag een steentje bij aan het verder professionaliseren van de branche.