Helpen dat is wat ik doe. Helpen in de breedste zin van het woord. Vanuit een maatschappelijke rol, door het voor klanten mogelijk te maken om de dingen te doen waar zij goed in zijn. Hoe lastiger het vraagstuk is, hoe groter de uitdaging. Samen zoeken naar de mogelijkheden. Ook als de juiste oplossing niet voorhanden is, kijken/onderzoeken wat wel kan. Als zoon van een aannemer weet je wel wat kan en wat dus niet.

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de financiële wereld. Banken en verzekeraars, met nadruk op de verzekeringsbranche. Binnen deze branche heb ik alle disciplines doorlopen. Vanuit passie en gedrevenheid heb ik de stap gemaakt naar de ontwerpkant omdat ik van mening ben dat het allemaal simpeler en beter kan.

Dit is de reden dat ik ervoor heb gekozen om met B2B sure te zoeken naar deze mogelijkheden en kansen. Nieuwe ontwikkelingen die jou als klant verder kunnen helpen. Zodat ik vanuit kracht en passie iets moois kan realiseren en verder kan helpen.

Binnen B2Bsure werken wij met als doel om mensen te helpen en samen meer te bieden. Dit betekent dat ik met de nodige betrokkenheid kan helpen om de risico’s te verkleinen en de kansen te vergroten.

Vanuit deze disciplines richt ik mij specifiek op de snel veranderende markt. Dit marktbreed in het algemeen en voor hypotheken, sociale verzekeringen en privacy in het bijzonder.

Dit doen wij met een vriendschappelijk band met onze klanten, waarbij wederzijds begrip en een goede verstandhouding de basis zijn.
https://linkedin.com/in/fransnolet/