apollo 11 maanlander eagle

Norbert Bakker en B2Bsure nemen activiteiten Annemieke Postema over...

Beste relatie van Maan Financieel Advies, 

Toen Annemieke mij eerder dit jaar benaderde voor het voortzetten van haar werkzaamheden voelde ik mij heel even als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal: hoe kan ik deze hooggespannen verwachtingen waarmaken? 

Wat wel prettig is, is dat Annemieke, Mark en ik al langer met elkaar samenwerken en dat onze klanten en werkzaamheden niet alleen heel sterk op elkaar lijken, maar dat we over veel zaken ook hetzelfde denken. Doel is deskundig en persoonlijk maatwerk door het stellen van de juiste vragen en het scheppen van eerlijke verwachtingen.

En gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen. Annemieke blijft nauw betrokken bij de warme overdracht en ik heb een heel elftal collega’s naast mij die mij gaan ondersteunen. Ik noem alvast een paar van de toppers, zonder de rest tekort te willen doen:

  • Kim Stevens, commerciële binnendienst & adviseur inkomen
  • Olga Kramers, financiële administratie 
  • Sander Helfensteijn, specialist pensioen & financieel inzicht 
  • Mark Jansen, hypotheekspecialist van Maan Financieel Advies: wij blijven nauw samenwerken.

( Voor nadere informatie zie ook  Norbert Bakker en B2Bsure ) 

Ook voel ik mij gesteund door de warme aanbevelingen van diverse verzekeraars, zoals deze;


 Logo Movir

Met vertrouwen hebben wij kennis genomen van de overdracht van de assurantie portefeuille van Maan Financieel Advies naar B2Bsure. 

Movir werkt al lang naar alle tevredenheid samen met B2Bsure en  we hebben specifiek een warme band met Norbert Bakker, mede door zijn actieve inbreng in het Movir AOV specialisten panel. 

Wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat uw belangen door B2Bsure meer dan goed behartigd zullen blijven! Annemieke wensen wij natuurlijk heel veel succes in haar nieuwe uitdagingen en danken haar voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.

Yoram Schwarz,  CEO Movir NV


Maar, alle mooie woorden ten spijt…uiteindelijk draait het maar om 1 ding: en dat is het vertrouwen van jou, de klant, in mij en B2Bsure. Dat vertrouwen komt niet vanzelf; daar moet ik aan werken. En dat is dan ook mijn voornemen voor 2021: zorgen voor een veilige “Maanlanding”.

In de loop van december volgt op deze pagina nadere informatie en antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht je een dringende vraag hebben die er nog niet tussen staat? Aarzel dan vooral niet om mij te bellen (033- 7600 851) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vanaf januari 2021 – na de formele overdracht – ga ik  met Annemieke aan de slag om jullie allemaal beter te leren kennen en jullie zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op de manier die jullie van Annemieke gewend zijn. Vanwege Covid zal dit in eerste instantie plaatsvinden via telefoon of MSTeams, maar zodra het weer mogelijk is maak ik ook graag afspraken bij ons op kantoor te Amersfoort (goed bereikbaar met auto en OV) of op het vertrouwde adres van Maan Financieel advies aan de Weerdsingel Oostzijde te Utrecht.

Met vriendelijke groet,

Norbert Bakker & het team van B2Bsure

NB Portret Media 3 klein