Introductie B2Bsure

inroductie b2bsureVan een adviseur verwacht je dat hij meedenkt vanuit zijn eigen vakgebied. Voor B2Bsure geldt dat we je helpen bij het maken van keuzes die de waarde van je onderneming laten stijgen. Zowel door je risico’s te verkleinen en eventueel te verzekeren maar ook door je te helpen je zodanig te positioneren dat je de kansen die er zijn kunt verzilveren. B2Bsure is opgericht door mensen uit de zakelijke verzekeringsmarkt die het vertrouwen tussen ondernemer en de verzekeringsmarkt willen herstellen. Niet door gladde praatjes maar gewoon met goede efficiënte oplossingen en aandacht.

Deskundige adviseurs

Alles wat wij doen is gericht op het adviseren van ondernemers en organisaties op het gebied van risico’s en verzekeringen. Onze mensen zijn deskundige, gediplomeerde vakmensen. In het belang van onze klanten werken we alleen met verzekeraars waar we goede afspraken mee hebben gemaakt.

Lage kosten

Kosten houden we laag. Alles dat we doen is gericht op het adviseren van onze klanten. We hebben geen dure kantoren en geen lagen met managers of moederbedrijven waar we winst aan moeten afdragen. Alles om ons te kunnen concentreren op het leveren van kostenefficiënt advies aan onze klanten.

Kies alleen wat je nodig hebt

B2Bsure doet niet aan verplichte winkelnering. Als enige in deze markt kun je bij ons zelf kiezen waar je ons voor nodig hebt. Wil je ons alleen inzetten voor een risico-onderzoek of alleen de inkoop van de verzekeringen dan kan het beheer bijvoorbeeld bij de huidige tussenpersoon blijven. We kunnen ook juist het beheer van jullie verzekeringen overnemen en zelfs interim vanuit jullie organisatie de risico’s en verzekeringen managen. Zo houden jullie flexibiliteit en draagt dit bij aan zo laag mogelijke risicokosten.