B2Bsure Huizen, (para) medici

B2Bsure Huizen heeft een ontzorgende filosofie

Jij als medicus bent de persoon waar alles om draait bij B2Bsure Huizen! Je hebt een drukke praktijk en je wilt eigenlijk geen tijd steken in je noodzakelijke verzekeringen.  Je hebt een hypotheek, wat lijfrentes voor je oude dag, en een reeks privéverzekeringen. Daarnaast heeft de praktijk misschien personeel waar zaken als ziekteverzuim en de aansprakelijkheid die je hebt als werkgever belangrijke onderwerpen zijn. Maar zit het allemaal nog wel goed? Spreek je jaarlijks met een adviseur om te kijken wat de consequenties van bijvoorbeeld de wijzigende wet en regelgeving zijn?

Met mijn 20 jaar ervaring heb ik heel veel (para) medici geholpen. Van het regelen van de basisverzekeringen voor een net afgestudeerde, tot het regelen van een goed pensioen voor ondernemers.

Lees daarover meer in de onderstaande praktijkvoorbeelden.

Voorbeeld 1:
Door het advies van B2Bsure is het verzekerde bedrag van de arbeidsongeschiktheidsverzekering verlaagd en zijn er andere dekkingen toegevoegd. De eerste jaren van arbeidsongeschiktheid ontvangt de klant hierdoor een hogere uitkering. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid een lagere. Dat paste precies in zijn financiële plaatje waardoor hij 15% op zijn premie bespaart (in dit geval € 1.400 besparing per jaar!)

Voorbeeld 2:
Door advies en goede analyse van het hele verzekeringspakket, bleek de klant onder andere een
8 jaar oude overlijdensrisicoverzekering te hebben. De premie voor een gelijke dekking ging met 60% omlaag. Een jaarlijks voordeel van bijna € 600 netto!

Wij zijn anders

Grote verzekeraars, banken en tussenpersonen hebben veelal geen persoonlijk contact met de klant via een vast aanspreekpunt.
Bij B2Bsure Huizen is het persoonlijk contact juist de basis van ons handelen. Daarom spreken we je jaarlijks persoonlijk. Je financiële situatie zoals die nu is en in de toekomst kan worden, komt ook aan bod.

 Concrete jaarlijkse gespreksonderwerpen:

 • Welke verzekeringen heb ik nu, waarom en welke dekking bieden ze
 • Welk risico loop ik als ondernemer/praktijkhouder
 • Welk risico wil ik wel en welk risico wil ik niet verzekeren
 • De financiële situatie na een onzekere gebeurtenis als overlijden en bij hele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid
 • Financiële situatie bij pensionering of bij meer of minder gaan werken

Situaties waar B2Bsure Huizen je direct mee kan helpen:

 • Je arbeidsongeschiktheidsverzekering is afgesloten vóór 1 januari 2013 en is niet provisievrij gemaakt
 • Je ziet je adviseur niet ieder jaar. Besteed jij je kostbare tijd liever aan je eigen vak en aan privé dan aan inzicht in je verzekeringen en financiële situatie?
 • Je weet niet hoe jij, je partner of je gezin er financieel voor komt te staan als je arbeidsongeschiktheid zou worden
 • Je weet niet hoe jij, je partner of je gezin er financieel voor komt te staan als je overlijden zou worden

Wist je dat

In bijna alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en leven- en schadeverzekeringen die vóór januari 2013 zijn ingegaan, zitten nog verborgen provisiebetalingen aan je huidige tussenpersoon. Dat zie je over het algemeen niet op de polis staan en het word je ook niet verteld!
Bij arbeidsongeschiktheid verzekeringen loopt de provisie op tot 20% van de premie. Bij andere verzekeringen kunnen de provisies voor de tussenpersoon oplopen tot 27,5% per jaar over de premie die jij betaalt.

Ons verdienmodel

B2Bsure werkt NIET op basis van provisie in verzekeringspolissen. Als je de verzekeringen via ons kantoor laat lopen, en dat kan heel makkelijk, dan zorgen wij voor:

 • Het z.s.m. stopzetten van provisiebetalingen, waardoor de premie veel lager wordt
 • Een persoonlijk inventarisatiegesprek, analyse van je verzekeringen en de risico’s die er zijn
 • Het beëindigen van eventuele overbodige verzekeringen
 • Een verslag met adviezen over de besproken risico’s en de afspraken die we maakten

Met iedere klant maken we afspraken over de werkzaamheden die verricht worden voor hem of haar. We maken een inschatting van de hoeveelheid werk die we hier per jaar aan besteden. Dit resulteert in een prijsafspraak die vertaald wordt in een maandelijks abonnement.  In deze prijsafspraak zitten de onderhoudskosten van de verzekeringen, het jaarlijks bezoek èn de analyses.

Voor producten als een hypotheek, het afsluiten van een nieuwe overlijdensrisicoverzekering of het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, wordt eenmalig een aparte prijsafspraak gemaakt die afhankelijk is van de in te schatten hoeveelheid werk.

Laat jij je ook ontzorgen door B2Bsure?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 52 63 80 50
https://nl.linkedin.com/in/anton-van-duinkerken-b9109417
https://www.facebook.com/B2BsureHuizen/