Partner worden bij B2Bsure iets voor jou?

  • Font size:

 slider org

Door: Marcel Bezemer, Directeur en Partner B2Bsure BV – Risk & Insurance management adviseurs

Begin 2017 heb ik al eerder een Blog geschreven over het Partner worden bij B2Bsure. 15 gedreven specialisten hebben inmiddels de beslissing genomen om zich als Partner bij ons aan te sluiten. We merken dat we met deze groep een steeds beter alternatief zijn voor klanten ten opzichte van de grote adviesbureaus. Wij zetten de klant voorop en helpen ze vooruit met onze kennis en ervaring. We zijn niet gebonden aan ‘corporate’ beperkingen, targets of Chinese muren tussen afdelingen.  

Ten opzichte van 2017 zijn we weer een heel stuk verder. Onze organisatie is nog professioneler geworden. Ook hebben we met elkaar het DNA van onze organisatie bepaald. Wat we gemeen hebben is dat we klanten en collega-partners vooruithelpen op basis van vriendschap. Dat klinkt misschien zweverig, maar dat is het voor ons niet. Wat we bedoelen is dat we eerlijk en oprecht zijn tegen klanten en elkaar. We gaan daarbij voor lange termijn relaties. Vertrouwen en veiligheid spelen een belangrijke rol in hoe we met elkaar werken. Heel belangrijk is dat het werk ook vooral leuk is. We merken dat dit is wat mensen toch gaandeweg in hun werk kwijt zijn geraakt in het verleden.

We zoeken nieuwe partners want we willen verder groeien. We merken steeds dat als er weer iemand bijkomt, onze kansen en mogelijkheden toenemen. We geloven in het concept van het werken met zelfstandige professionals op het gebied van risico- en verzekeringsadvies. Mensen die kiezen verantwoordelijk te zijn voor hun eigen succes! Mensen die tegelijkertijd begrijpen dat je meer kunt als je samenwerkt onder één paraplu! Die mensen, zelfstandige professionals, wil B2Bsure een “huis” bieden!

Om het karakter van ondernemerschap en vriendschap niet te verliezen, werken we in kleine groepjes. We werken met elkaar rond een thema of een markt en ontwikkelen proposities en organiseren gezamenlijke sales activiteiten. Eén van de partners neemt het initiatief. Een organische manier van samenwerken. Zo hebben we initiatieven ontwikkeld rond Inkomen, Risk Management, Co-Assurantie en De Ondernemer. Daarnaast hebben we ook nog onze reguliere dienstverlenging. We hebben ideeën over verschillende nieuwe initiatieven zoals bijvoorbeeld voor Training en Coaching en Pensioenadvies. De mogelijkheden zijn groot voor ons als risico- en verzekeringsprofessionals. 

Ben je iemand of ken je iemand die zich aangesproken voelt tot onze manier van werken, neem dan contact met me op voor een verkennend gesprek. Marcel Bezemer 06-53690323.

Modified: